Over ons

Het bedrijf Hany Service was in 2005 in Rotterdam opgericht als een eenmanszaak. Na het inschrijven in KvK Rotterdam begon het bedrijf te opereren als een arbeidsbureau binnen de isolatiebranche op het gebied van isolatiewerken op scheepswerven, industriële thermische isolaties of ventilatiekanalen op bouwplaatsen.

In de loop van de tijd en met toenemende ervaring begon ons bedrijf te groeien, steeds meer werknemers in dienst te nemen en met verschillende Nederlandse bedrijven samen te werken.

Bovendien heeft de specialisatie van het bedrijf in de loop der jaren uitgebreid met de assemblagesector, met het oog op de installatie van ventilatiekanalen en technisch werk op bouwplaatsen en industriële faciliteiten.

In maart 2018 opende het bedrijf een filiaal in Katowice, Polen. Het kantoor ontwikkelt zich dynamisch en neemt steeds meer nieuwe medewerkers aan.

De tevredenheid en de vervulling van onze medewerkers zetten we op de eerste plaats. Dankzij onze geloofwaardigheid en eerlijkheid kunnen we elk jaar steeds meer mensen in dienst nemen.